მარწყვის ჯემი
უმაღლესი ხარისხის ქართული მარწყვის ჯემი, დამზადებულია ექსკლუზიურად შემუშავებული რეცეპტით, ვაკუუმ ტექნოლოგიისა და ლაბორატორიული კონტროლის დაცვით.
წარმოების ყოველი ციკლი განაპირობებს პროდუქტის ცოცხალი ფერისა და ბუნებრივად სასარგებლო თვისებებების შენარჩუნებას.
ინგრედიენტები: მარწყვი (51 %), ვაშლი (47 %), შაქარი, ვაშლის პექტინი.
250 გ
მაყვლის ჯემი
უმაღლესი ხარისხის ქართული მაყვლის ჯემი, დამზადებულია ექსკლუზიურად შემუშავებული რეცეპტით, ვაკუუმ ტექნოლოგიისა და ლაბორატორიული კონტროლის დაცვით.
წარმოების ყოველი ციკლი განაპირობებს პროდუქტის ცოცხალი ფერისა და ბუნებრივად სასარგებლო თვისებებების შენარჩუნებას.
ინგრედიენტები: მაყვალი (51 %), ვაშლი (47 %), შაქარი, ვაშლის პექტინი.
250 გ
კენკრის მიქსი
უმაღლესი ხარისხის ქართული კენკრის ჯემი, დამზადებულია ექსკლუზიურად შემუშავებული რეცეპტით, ვაკუუმ ტექნოლოგიისა და ლაბორატორიული კონტროლის დაცვით.
წარმოების ყოველი ციკლი განაპირობებს პროდუქტის ცოცხალი ფერისა და ბუნებრივად სასარგებლო თვისებებების შენარჩუნებას.
ინგრედიენტები: მარწყვი (10 %), მოცვი (10 %), მაყვალი (10%), ჟოლო, (10%), ვაშლი (50 %), შაქარი.
250 გ
ატმის ჯემი
უმაღლესი ხარისხის ქართული ატმის ჯემი, დამზადებულია ექსკლუზიურად შემუშავებული რეცეპტით, ვაკუუმ ტექნოლოგიისა და ლაბორატორიული კონტროლის დაცვით.
წარმოების ყოველი ციკლი განაპირობებს პროდუქტის ცოცხალი ფერისა და ბუნებრივად სასარგებლო თვისებებების შენარჩუნებას.
ინგრედიენტები: ატამი (51%), ვაშლი (47%), შაქარი, ვაშლის პექტინი.
250 გ
ვაშლის ჯემი
უმაღლესი ხარისხის ქართული ვაშლის ჯემი, დამზადებულია ექსკლუზიურად შემუშავებული რეცეპტით, ვაკუუმ ტექნოლოგიისა და ლაბორატორიული კონტროლის დაცვით.
წარმოების ყოველი ციკლი განაპირობებს პროდუქტის ცოცხალი ფერისა და ბუნებრივად სასარგებლო თვისებებების შენარჩუნებას.
ინგრედიენტები: ვაშლი (98%), შაქარი, ვაშლის პექტინი.
250 გ
ჟოლოს ჯემი
უმაღლესი ხარისხის ქართული ჯოლოს ჯემი, დამზადებულია ექსკლუზიურად შემუშავებული რეცეპტით, ვაკუუმ ტექნოლოგიისა და ლაბორატორიული კონტროლის დაცვით.
წარმოების ყოველი ციკლი განაპირობებს პროდუქტის ცოცხალი ფერისა და ბუნებრივად სასარგებლო თვისებებების შენარჩუნებას.
ინგრედიენტები: ჟოლო (51%), ვაშლი (47%), შაქარი, ვაშლის პექტინი.
250 გ
მსხლის ჯემი
უმაღლესი ხარისხის ქართული მსხლის ჯემი, დამზადებულია ექსკლუზიურად შემუშავებული რეცეპტით, ვაკუუმ ტექნოლოგიისა და ლაბორატორიული კონტროლის დაცვით.
წარმოების ყოველი ციკლი განაპირობებს პროდუქტის ცოცხალი ფერისა და ბუნებრივად სასარგებლო თვისებებების შენარჩუნებას.
ინგრედიენტები: მსხალი (51%), ვაშლი (47%), შაქარი, ვაშლის პექტინი.
250 გ
გარგრის ჯემი
უმაღლესი ხარისხის ქართული გარგრის ჯემი, დამზადებულია ექსკლუზიურად შემუშავებული რეცეპტით, ვაკუუმ ტექნოლოგიისა და ლაბორატორიული კონტროლის დაცვით.
წარმოების ყოველი ციკლი განაპირობებს პროდუქტის ცოცხალი ფერისა და ბუნებრივად სასარგებლო თვისებებების შენარჩუნებას.
ინგრედიენტები: გარგარი (51%), ვაშლი (47%), შაქარი, ვაშლის პექტინი.
250 გ
მოცვის ჯემი
უმაღლესი ხარისხის ქართული მოცვის ჯემი, დამზადებულია ექსკლუზიურად შემუშავებული რეცეპტით, ვაკუუმ ტექნოლოგიისა და ლაბორატორიული კონტროლის დაცვით.
წარმოების ყოველი ციკლი განაპირობებს პროდუქტის ცოცხალი ფერისა და ბუნებრივად სასარგებლო თვისებებების შენარჩუნებას.
ინგრედიენტები: მოცვი (51%), ვაშლი (47%), შაქარი, ვაშლის პექტინი.